Whitepaper samenvatting

De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid

De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid
Nieuwe manieren van werken vereisen flexibiliteit in de werkomgeving en een dynamischer model voor de indeling van kantoren, vergaderruimtes en andere gemeenschappelijke ruimtes. Bekabelde en draadloze technologieën zijn de belangrijkste factoren die deze transformatie mogelijk maken. Moderne, intelligente gebouwen zijn steeds afhankelijker van een geïntegreerde infrastructuur voor IT en nieuwe connectiviteitsvoorzieningen.

Gezien dit continu veranderende connectiviteitslandschap moeten IT- en facility managers nieuwe strategieën overwegen. De toenemende draadloze vraag en het toenemende aantal netwerkapparaten te integreren vraagt namelijk om een nieuwe benadering, namelijk het Universal Connectivity Grid; een op zonebekabeling gebaseerde, gemeenschappelijke infrastructuur voor commerciële gebouwen.

Dit document verkent de opkomst van deze uniforme, kosteneffectieve maar toch flexibele bekabelingsinfrastructuur. Ook helpt dit document met ontwerprichtlijnen en -aanbevelingen voor het plannen en implementeren van de infrastructuur.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: CommScope
Kenmerken:
Publicatie datum: 18-05-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: CommScope

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners