Whitepaper samenvatting

Security Awareness E-learning: Doorlopende aandacht met online trainingsmodules

Security Awareness E-learning: Doorlopende aandacht met online trainingsmodules
Onze online Awareness training biedt medewerkers de mogelijkheid om verschillende modules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Door de modules periodiek beschikbaar te stellen zijn medewerkers herhaaldelijk met het onderwerp bezig. Het resultaat is een continu bewustzijnsniveau en een grotere effectiviteit van de training.

Modulair opgebouwd
Onze E-learning programma’s bestaan uit verschillende losse modules. Zo kunt u een programma samenstellen die perfect aansluit op de wensen van uw organisatie. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u toegang tot alle beschikbare trainingsmodules en de afsluitende kennistest. De volgorde en selectie kan aangepast worden. Onze E-learning is altijd actueel en up-to-date, u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuw ontwikkelde modules.  

Interactieve training
Men leert niets van lange en theoretische teksten. Om maximale betrokkenheid te garanderen zijn de modules kort en toegankelijk met direct toepasbare handvatten, ook in privésituaties! De interactieve modules duren 12-15 minuten en bestaan voor 90% uit geanimeerde video’s waarin we de medewerker uitleg geven over hoe hij bewust en veilig kan werken. Video’s worden afgewisseld door oefeningen om de kennis te testen en men actief te betrekken.  

Meertalig
Veel van onze klanten zijn internationaal georiënteerd. Onze E-learning programma’s zijn beschikbaar in 8 verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Op aanvraag kan elke gewenste taal ontwikkeld en geleverd worden.  

Maatwerkmogelijkheden
Sluit de inhoud van een module niet helemaal aan bij wat u zoekt? Op verschillende vaste punten in de modules kunnen aanpassingen gemaakt worden. Daarnaast kan op de samenvattingspagina doorverwezen worden naar uw beleid. Wilt u een volledig nieuwe module? Ook dat is mogelijk.  

Meetbaar en inzichtelijk
Betrokken managers krijgen in ons dashboard realtime inzicht in de progressie en resultaten van de medewerkers. Binnen de beheer- en rapportageomgeving is veel mogelijk qua vormgeving, huisstijl, user management en rapportage. Heeft uw organisatie een eigen Learning Management System? Vraag naar de mogelijkheden om onze E-learning te integreren in uw eigen LMS.  

Ondersteunende content
Om de aandacht voor informatiebeveiliging te vergroten en het effect van het Awareness programma te versterken bieden we een ondersteunend contentpakket aan. Dit pakket bestaat uit serie posters en cartoons die perfect aansluiten bij de verschillende thema’s die in de modules worden behandeld. De content is beschikbaar in 8 verschillende talen.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 09-07-2018
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: NextTech Security

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners