Whitepaper samenvatting

Veilige bestandsuitwisseling via internet

Veilige bestandsuitwisseling via internet
Wat is mSafe?
mSafe is een slimme en innovatieve oplossing voor het uiterst veilig uitwisselen van kleine tot zeer grote bestanden. Kenmerkend voor mSafe is dat bestandsdeling tijdelijk is. Met deze maatregel voorkomt mSafe dat bestanden ongewenst gedeeld blijven. Met mSafe zijn bestanden tot wel 10 GB veilig te delen. 
mSafe biedt drie manieren om bestanden uit te wisselen: een gebruiker deelt via mSafe Direct één-op-één bestanden met een ander, een gebruiker wisselt via werkruimtes bestanden uit met meerdere personen of uw applicatie plaatst geautomatiseerd bestanden in werkruimtes.

Waarom mSafe?
Het beveiligen van de informatiestromen binnen bedrijven is een actueel onderwerp. Dagelijks wisselen medewerkers grote hoeveelheden bestanden uit met collega’s, klanten en andere zakenrelaties. Populaire diensten hiervoor zijn WeTransfer, Google Drive of Dropbox. Deze diensten brengen echter risico’s met zich mee. Zo bestaat het risico dat gegevens ongewenst zichtbaar zijn voor onbevoegden.
mSafe biedt hiervoor een oplossing. Aan de ene kant delen gebruikers eenvoudig en snel bestanden. Aan de andere kant zorgt mSafe ervoor dat dit veilig gebeurt
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 11-04-2018
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Motiv

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners