Whitepaper samenvatting

De opkomst van de Cloud Security Professional

De opkomst van de Cloud Security Professional

De toenemende verfijning en impact van cloud technologie heeft geleid tot een nieuw type IT specialist: de Certified Cloud Security Professional (CCSP). Dit is een individu die zijn/haar ervaring en deskundigheid op het gebied van informatiebeveiliging en cloud computing gebruikt om praktisch en strategisch advies te geven en op die manier bedrijven helpt bij het realiseren van de voordelen van cloud computing en het beveiligen van gevoelige bedrijfsgegevens.

Deze cloud security professionals zijn steeds vaker nodig in boardrooms, en niet alleen maar achter een computerscherm. Het gebruik van cloud technologie staat centraal in ieder aspect van het bestaan van een bedrijf. En de strategie om die technologie in iedere vezel van een organisatie toe te passen vereist een duidelijk en ervaren geluid.

Deze whitepaper kijkt naar de relatie tussen IT en de C-suite en laat middels case studies en een discussie over de invloed van veiligheidsrisico’s op corporate management zien waarom een CCSP een sleutelrol heeft aan de strategische zijde van een organisatie.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: (ISC)²
Kenmerken:
Publicatie datum: 19-05-2016
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: (ISC)2

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners