Whitepaper samenvatting

Is HP’s Superdome X het bedrijfskritische x86 platform waarop we hebben zitten wachten?

Is HP’s Superdome X het bedrijfskritische x86 platform waarop we hebben zitten wachten?
Gebruikers van high-end bedrijfskritische systemen verplaatsen hun grote applicaties steeds vaker naar een x86-infrastructuur. Echter hebben jaren van x86 ‘server sprawl’ geleid tot enorm hoge onderhoudskosten en hoge kosten voor energie en koeling in het datacenter, waardoor de grenzen van de datacenter footprint worden bereikt. Daarnaast zijn x86 servers niet in staat gebleken om de Reliability, Availability en Serviceability (RAS) en schaalbaarheid te leveren die cruciale workloads in het 3rd platform-tijdperk – mobile, social, Big Data en cloud – vereisen.

Geconvergeerde IT-systemen

Doordat veel gebruikers hun datacenters transformeren om tegemoet te komen aan de 3rd plaatsen dynamiek, is er een toenemende vraag naar ‘Unix on RISC’-achtige prestaties, RAS, schaalbaarheid en beveiliging op x86 servers. Deze ontwikkeling heeft op zijn beurt weer geleid tot verhoogde interesse in x86-based geconvergeerde systemen, waarin IT, storage en networking is geïntegreerd in een efficiënter systeem met een groter aantal aansluitingen en kernen, zodat er een betere kosten-performance ratio kan worden gerealiseerd.

HP Superdome X

Deze whitepaper kijkt naar de onlangs gelanceerde HP Integrity Superdome X, een bedrijfskritisch x86-platform dat is ontworpen om, wellicht als eerste in zijn soort, tegemoet te komen aan de eerdergenoemde gebruikersbehoeften.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 29-06-2015
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Hewlett Packard Enterprise
Onderwerpen:
Datacenter

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners