Seminar
wo 31 oktober | 10:00 - 10:45
Theater 12 Technology Arena B

Hacking Exposed

* Wees Hacker-bewust: leer en bekijk nieuwe aanvalstechnieken die zijn blootgelegd door CrowdStrike's teams voor threathunting & incident response, waaronder: initial attack vectors en persistence, lateral movement en data exfiltration technieken.

* Leer en bekijk nieuwe technieken: ontdek nieuwe technieken voor het omgaan met, inzichtelijk maken én tegengaan van malware, ransomware, spearphishing en malwarevrije (fileless) attacks. U zult de sessie verlaten met kennis over welke (ongewenste) activiteiten er in uw infrastructuur en op uw endpoints plaatsvinden en hoe eenvoudig u die activiteiten kunt identificeren en stoppen
Cyber Security
Spreker
Ronald Pool
Ronald Pool
Cyber Security Specialist, CrowdStrike
Ronald spreekt regelmatig op events, waarbij hij inzicht geeft in de bewegingen van attackers of een breder dreigingslandschap. Met meer dan 10 jaar ervaring in cybersecurity heeft hij, als een betrouwbare security adviseur voor meerdere vendoren, klanten geadviseerd hoe ze de cybersecurity uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Hij adviseert dagelijks enterprises over hun beveiligings- en detectie strategiën, forensische- & security operations. In zijn rol komt hij regelmatig in aanraking met de activiteiten van georganiseerde hackers, en hij voegt dit toe aan zijn steeds groeiende cybersecurity context, dat hij graag met zijn publiek deelt.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners