Seminar
wo 31 oktober | 11:45 - 12:15
Theater 03 IT Service Management & Control

Unified monitoring: edge, cloud and beyond. Van UPS tot Office 365, en meer

Hoe houdt u, in het snel veranderende IT landschap, overzicht over uw gehele IT keten? Mede door de cloud, heeft (of krijgt) uw IT afdeling een regiefunctie. Heeft u al de regie? Of ligt deze verantwoordelijke taak bij anderen?
Met Unified Monitoring brengt u alles in één overzicht, krijgt u grip op de processen en houdt u de gehele ICT infrastructuur in zicht. Unified Monitoring is de manier om 'in control' te blijven.
Wij vertellen u alles over de ontwikkelingen, trends en de toekomst van Unified Monitoring. We laten u zien hoe u grip kunt houden op uw (kritische) bedrijfsprocessen, zowel 'the local edge' als 'in the cloud'.
Cloud Computing
Data Center & Infrastructure Optimisation
ITSM & Control
Spreker
Stefan Konijnenberg
Stefan Konijnenberg
Business developer, X-ICT
Stefan Konijnenberg is Business Developer bij X-ICT en staat bekend als een zeer gedreven en enthousiaste expert in monitoring van de ICT infrastructuur. Stefan heeft de PIM+ (monitoringsoftware) en Docksters (monitoring IoT) geïnitieerd en ontwikkeld. Door zijn jarenlange ervaring als Management en Beheer consultant denkt Stefan pragmatisch en weet hij wat een IT-manager nodig heeft. Het team X-ICT consultants werkt aan de implementatie en support van de PIM+ monitoringsoftware bij onze klanten in overheidsinstellingen, het onderwijs, de zorg en de industrie. Stefan is sparringpartner voor onze MSP relaties, partners en eindgebruikers.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners