Computable Café


Als platform voor ICT-professionals verbinden wij, online én offline. Daarom zijn we ook dit jaar weer aanwezig tijdens de ICT-vakbeurzen van het jaar: Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs. In het Computable Café op de beurs ontmoet u andere beursbezoekers, jonge talenten, sprekers en de redactie van Computable. Kortom, bouw aan uw netwerk, doe inspiratie op en ontmoet de redactie van Computable! Zien wij u daar?Een beursbezoek is hét moment om met andere beursbezoekers, jonge talenten, sprekers en de redactie van Computable in gesprek te gaan. Dit jaar maken wij het u gemakkelijk: u ontmoet hen allemaal in het Computable Café. Het Computable Café is de informele ontmoetingsplaats om te netwerken en inspiratie op te doen. Trouwe lezers kunnen in gesprek met de redactie en degenen die ons nog niet kennen, kunnen kennismaken met dé ICT-vaktitel van Nederland. Ook kunt u paneldiscussies bijwonen over verschillende onderwerpen, allemaal samengesteld door de redactie en onder leiding van Computable-redacteuren.

Powered By

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door protinus_it_fc_liggend.jpg

Programma Computable Café Woensdag 1 November

11.30 - 12.00 uur Firechat: Datagestuurd ondernemen, weg met de onderbuik? 
Is gevoel nog van waarde als data alles kan bepalen? Experts in data science komen in deze sessie aan het woord. Tijdens deze firechat kunt u uw prangende vragen kwijt omtrent data science, analytics en management en komt u meer te weten over de perfecte balans tussen data en intuïtie.

13.30 - 14.00 uur Koffiediscussie: Disruptie in de ICT-markt
Hoe kan je disruptief zijn in de IT-markt, als enabler, maar ook als corporatie zelf? Hoe zien de grote spelers en leveranciers de markt ontwikkelen en wat is de zin en onzin van disruptie? CEO’s Jeanine van der Vlist, Eurofiber, Rob Idink, HP Inc. en Bas de Reus, Fujitsu komen in deze discussie aan het woord onder leiding van Computable hoofdredacteur Sander Hulsman. 

14.30 - 15.00 uur Pitchbattles
Deelnemers van het Computable Future Lab gaan de strijd met elkaar aan op het podium van het Computable Café. De uitdaging: overtuig de jury dat jouw startup de beste is! De winnaar dingt mee naar de Computable Award - Nederlandse start-up van het jaar.

16.00 - 17.00 uur Happy Hour (Powered by Protinus IT)
Borrelen en netwerken met Computable lezers, redactie en experts.

16.00 - 16.30 uur Borrelpraat met Mafiaboy
De Canadees Michael Calce - ook bekend als Mafiaboy - wist als tiener al grote namen als Yahoo CNN, Dell, Amazon en eBay plat te leggen. Goed voor een verlies van meer dan anderhalf miljard dollar. Momenteel heeft hij een eigen consultancyfirma in beveiliging en werkt met HP Inc. Mafiaboy vertelt beide dagen om 15:00 voor HP Inc. in de Technologie Arena zijn verhaal. Daarna sluit hij ook aan tijdens het Happy Hour in het Computable Café om in gesprek te gaan over Cybersecurity.
gitp_20161102jb_hal1_062.jpg

gitp_20161102jb_hal1_061.jpg

gitp_20161102jb_hal1_014.jpg

Programma Computable Café Donderdag 2 november

12.30 - 13.00 uur Koffiediscussie: Ransomware-slachtoffers aan het woord, zo los je het op
Leren van bedrijven die ervaren hebben wat (Not)Petya kan doen met jouw business. We gaan in gesprek met een zorgverzekeraar, administratiekantoor, advocatenkantoor en overheidsorganisatie die allen slachtoffer waren van ransomware.

13.00 - 13.30 uur Firechat: GDPR - this is your last chance!
Interactieve sessie waarbij het publiek in gesprek gaat en specifieke vragen kan stellen aan GDPR verantwoordelijken en experts. Deelnemers aan dit panelgesprek zijn juridisch adviseur Peter Kager, ICTRecht, Jeannine Peek, algemeen directeur Dell EMC en Raad van Advies Autoriteit Persoonsgegevens, Abraham Mouritz, advocaat Tech Law, Rob Akershoek en Edwin Charité Localis Logicalis SMC.

 
13.30 - 14.00 uur David versus goliath: Impact van startups in de IT sector
Start-ups van het Computable Future Lab nemen op het podium plaats, tegenover hen zitten de big boys. Het onderwerp van gesprek? De impact van startups in de IT sector. Hoe kan de impact worden vergroot? Is het aan de startups om voor disruptie te zorgen? En hoe vergroot je de impact van je oplossing? Blijf je zelfstandig of bundel je de krachten met een grote speler? 

15.30 - 16.30 uur Happy Hour (Powered by Protinus IT)
Borrelen en netwerken met Computable lezers, redactie en experts.
 
16.00 - 16.30 uur Borrelpraat met Mafiaboy
De Canadees Michael Calce - ook bekend als Mafiaboy - wist als tiener al grote namen als Yahoo CNN, Dell, Amazon en eBay plat te leggen. Goed voor een verlies van meer dan anderhalf miljard dollar. Momenteel heeft hij een eigen consultancyfirma in beveiliging en werkt met HP Inc. Mafiaboy vertelt beide dagen om 15:00 voor HP Inc. in de Technologie Arena zijn verhaal. Daarna sluit hij ook aan tijdens het Happy Hour in het Computable Café om in gesprek te gaan over Cybersecurity.

Over Computable

Computable is de hoofdmediapartner van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Computable is de vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk.

Meer informatie over Computable

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners