OVER LVTPR
Data & Cloud Expo, Infosecurity.nl
Hoe komt u in contact met de exposanten en hoe verzamelt u eenvoudig het laatste beurs- en exposantennieuws? LVTPR heeft het antwoord. Dit PR- en communicatieadviesbureau brengt u in contact met de juiste woordvoerder. Desgewenst kan het bureau u helpen bij de selectie van nieuws dat past bij de interesse van uw doelgroep. Exposanten en Jaarbeurs houden LVTPR continu op de hoogte van noviteiten en andere ontwikkelingen voor en tijdens de beurs.

Toegangsbewijs
Journalisten kunnen zich via jaarbeurs@lvtpr.nl aanmelden voor een gratis toegangsbewijs (inclusief gebruik van de persruimte, uitrijkaart voor de parkeerplaats, en lunch).

Over LVTPR
LVTPR werkt voor ruim tachtigbedrijven in de Benelux in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Een van de specialisaties: de IT-sector. Vanuit Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering, en van traditionele tot en met social media. Of u nu zoekt naar een bureau voor (online) content, social media, persberichten of cases. Of naar een partij die online content vindbaar weet te maken in zoekmachines. Verschillende gerenommeerde IT-bedrijven vertrouwen op de IT-expertise van LVTPR. Meer informatie is te vinden op de website van LVTPR. 

Bel of mail gerust met jaarbeurs@lvtpr.nl voor tips, updates of andere vragen: 030 65 65 070

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners