Nieuws
07 juni 2021

Panduit geeft datacenter 'diepte' met nieuw rack

Het Amerikaanse Panduit introduceert een nieuw rack voor datacenters. Het Adjustable Depth 4 Post Rack moet de stabiliteit van een patchkast combineren met de toegankelijkheid van een open rack.

Het rack moet datacenterbeheerders meer flexibiliteit te geven bij het ontwerpen van netwerken, zegt Panduit. Voor upgrades in datacenters en computerruimten van bedrijven is vaak een dieper rack nodig. De stellage van Panduit maakt dat mogelijk. 

De diepte van Panduits open rack is in 39 standen instelbaar, vanaf 23 inch tot 42 inch, in stapjes van een halve inch. Het is snel te monteren en daarna zowel zelfdragend als op acht verschillende hoekpunten te aarden. Via openingen in de stijlen zijn ook accessoires te monteren, zoals horizontale power distribution unit (pdu)-beugels en verticale beugels voor de patchpanelen en afmontage. De bodemsteunen staan naar binnen gericht om het ruimtegebruik en risico op struikelen te verkleinen.

Panduit is een ruim zestig jaar oude fabrikant van it-accessoires met ruim vijfduizend medewerkers in dienst. Het draait een omzet van meer dan een miljard dollar. 

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners