Nieuws
15 mei 2020

Anywhere365 helpt onnodige dialogen de wereld uit

Het gaat de Rotterdamse leverancier van zakelijke communicatiesoftware, Anywhere365, voor de wind. Bregal Milestone steekt twintig miljoen euro in het bedrijf. Dit bedrag komt boven op de eerdere injectie van veertig miljoen euro. Volgens ceo Gijs Geurts is de vraag naar een platform dat bedrijven helpt om hun communicatie te stroomlijnen en efficiënter te maken, enorm.

Anywhere365 is een in Microsoft Skype en Teams gespecialiseerde softwareleverancier. Met zijn Dialogue Cloud Platform kunnen callcentermedewerkers klanten ondersteunen via meerdere communicatiekanalen (omnichannel). Het platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie. Integratie met klantrelatiebeheer- en servicemanagementomgevingen als Dynamics CRM, Salesforce, SAP C4C en Servicenow is inbegrepen.

Het bedrijf uit Rotterdam bedient ruim duizend klanten, waaronder Philips, Shell en Rabobank. Het verwacht met zijn portfolio een aantrekkelijk alternatief te kunnen bieden voor de vele legacy-systemen die bij grote bedrijven nu worden gebruikt als online-vergaderoplossingen. Geurts geeft aan waarom enterprise dialogue management zo’n aantrekkelijk alternatief is. ‘Wat wij vooral doen, is integratie. Concreet betekent dit dat we bij bedrijven die Microsoft Skype of Teams gebruiken, er aanvullende faciliteiten als contactcentra, chatbots en voicebots mee integreren.’ Een en ander heeft als doel communicatie sneller te maken en binnen bedrijven it-servicedesks, klantenservice- en marketingafdelingen sneller te kunnen laten schakelen. Dit wordt bereikt door een rapportage van de ‘logistiek van de communicatie’. Een soort logboek, waarbij alle medewerkers in één systeem zien wat de status van een gesprek is.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners