Nieuws
06 april 2020

Edisons voor innovatie in it

Nee, dit gaat niet over muziekprijzen in Nederland. Er blijken namelijk sinds 1987 ook in de Verenigde Staten Edison Awards te worden uitgereikt, maar dan voor productinnovaties. Ook dit jaar zaten daar it-bedrijven tussen. Beide 'Edisons' zijn vernoemd naar uitvinder/ondernemer Thomas Alva Edison (1847-1931).

Zo riep een panel van drieduizend vooraanstaande zakenlieden uit de hele wereld het Amerikaans-Israëlische softwarebedrijf Semperis tot winnaar uit in de categorie Consumer Electronics & Information Technology, subcategorie datamanagement. Deze partner van Microsoft ontwikkelt software die bedrijven snel helpt te herstellen van een storing in het Active Directory. Semperis ADFR kan de herstelperiode tot negentig procent verminderen. De kosten van uitval van systemen worden daardoor beperkt.

De zilveren plak ging naar The Predictive Index, een leverancier van software voor talentontwikkeling. Deze PI Design-oplossing stimuleert dat in een directieteam alle neuzen dezelfde richting opgaan. Om de juiste mensen binnen te halen, moet eerst eenstemmigheid worden bereikt over de ondernemingsstrategie. PI Design zet als het ware een goed fundament neert voordat de bouw van het huis aanvangt.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners