Nieuws
16 maart 2020

Uc-expert Lifesize gaat samen met Serenova

Lifesize en Serenova hebben een fusie aangekondigd. Vereniging van oplossingen van beide Amerikaanse bedrijven helpen organisaties de lappendeken aan toepassingen voor communicatie, contact centers en videosamenwerking te harmoniseren. Lifesize is sterk in videocommunicatie en productiviteitsoplossingen; Serenova is een aanbieder van contact center-as-a-service (ccaas). De nieuwe onderneming heeft wereldwijd ruim tienduizend klanten.

Beleggingsonderneming Marlin Equity Partners, met meer dan 6,7 miljard dollar beheerd kapitaal, financiert de fusie en blijft investeren in de groei van het gecombineerde bedrijf. De investeringen van Marlin versnellen de ontwikkeling van een nieuw uniform cloudplatform dat het nieuwe werken in grootzakelijke organisaties mogelijk maakt. De markt voor unified communications-as-a-service (ucaas) heeft een geschatte omvang van zestig miljard dollar.

Na de fusie zal het nieuwe bedrijf zich richten op de toenemende integratie van technologie voor ucaas en ccaas in contactcenters. De organisatie biedt hiervoor het eigen cloudplatform met oplossingen voor hoge resolutie videosamenwerking (hd en 4K) en contactcenter-oplossingen gericht op grootzakelijke klanten.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners