Nieuws
13 december 2019

IQ Messenger in handen van Anywhere365

Anywhere365 uit Rotterdam neemt IQ Messenger over. Dat bedrijf uit Dordrecht biedt een softwareplatform voor alarmering en internet of things (iot)-communicatie. Hiermee kan de organisatie sneller groeien en krijgt het toegang tot commerciële kansen op wereldwijde schaal.

IQ Messenger levert een softwareplatform voor missiekritische communicatie. Het filtert, beheert en distribueert alarmen en iot-berichten. Dit helpt om de werkstromen te optimaliseren. De organisatie biedt op zijn platform integraties met meer dan 140 verschillende systemen van derden. Het wordt met name ingezet in gezondheidszorg en industriële- en overheidsomgevingen.

Anywhere365 biedt een platform om de communicatie voor internationale organisaties te stroomlijnen. Het bedient ruim duizend klanten, waaronder Philips, Shell en Rabobank. Het bedrijf is vooral bekend om Anywhere365 Dialogue Cloud, dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie. Via de overname wordt IQ Messenger naar deze Anywhere365 Dialogue Cloud gebracht.

Dit is de tweede overname voor Anywhere365 binnen drie maanden. Zo nam het eerder het Haagse Interchange over. De organisatie heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en beschikt daarnaast over regionale kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners