Nieuws
03 januari 2019

Cursus process mining voor 100.000 studenten

Celonis, aanbieder van process mining-technologie, start een academisch e-learningprogramma gericht op process mining. De Duitse organisatie heeft als doelstelling om honderdduizend deelnemers wereldwijd op te leiden. Het online leerprogramma is gratis beschikbaar voor studenten, docenten en onderzoekers.

Met process mining worden de datastroom binnen de operationele systemen vastgelegd. Hiermee krijgt een organisatie inzicht in potentiële procesverbeteringen, die veelal door automatisering gerealiseerd worden.

Om mensen hier in op te leiden heeft Celonis een e-learningprogramma ontwikkeld. ‘Deelnemers leren competenties om organisaties te ondersteunen bij een intelligentie bedrijfstransformatie. De opleiding wordt online gevolgd via onze zogeheten Academic Cloud. Na afronding ontvangen deelnemers de status van ‘Process Mining Expert’ en een bijhorend certificaat’, aldus het bedrijf.

De Duitse organisatie, met kantoren in Nederland, de Verenigde Staten, en het Verenigd Koninkrijk, heeft als doelstelling om in totaal honderdduizend studenten wereldwijd zich te laten scholen via deze online process mining-opleiding.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners