Nieuws
10 april 2018

DXC Technology zet Robeco in de cloud

DXC Technology heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de Rotterdamse vermogensbeheerder Robeco. Daarbij levert het ict-concern zijn diensten op basis van een cloudgedreven leveringsmodel dat op de daadwerkelijke afname is gebaseerd. Deze ‘as-a-service’-oplossingen variëren van datacenter- en netwerkdiensten tot services voor beveiliging, monitoring en analytics.

DXC is al geruime tijd dienstverlener van Robeco. De financiële dienstverlener wil naar een flexibeler it-model toe dat makkelijker aanpasbaar is aan veranderingen in de markt alsook het ondersteunen van nieuwe beleggingsinstrumenten en -producten mogelijk maakt op wereldwijd niveau.

Karin van Baardwijk, operationeel directeur van Robeco, stelt in een persbericht te verwachten dat de flexibiliteit van DXC’s ‘as-a-service’-oplossingen 'de time-to-market van onze nieuwe oplossingen voor onze klanten versnelt, waarbij rekening gehouden wordt met het vereiste niveau voor compliance en security. DXC geeft Robeco daarnaast de schaalbaarheid die essentieel is om onze internationale groeistrategie te ondersteunen.'

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners