Nieuws
08 maart 2018

Casestudy: 50% besparen op administratieve lasten in de zorg.

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tijdens Zorg & ICT 2018 presenteert Zocus samen met Arjan Viëtor en Cees van der Wal een tweetal seminars. Arjan deelt een bijzondere casestudy over hoe hij een besparing van maar liefst 50% realiseerde op administratieve kosten als manager bedrijfsvoering van MEE Amstel & Zaan. Arjan deelt tips, ervaringen en handvatten voor lotgenoten.
Toegang tot de beurs en de seminars zijn kosteloos. Meld u aan voor ons seminar!

Arjan Viëtor, manager bedrijfsvoering, voorzag enkele jaren geleden dat de bedrijfsvoering van zijn organisatie radicaal diende te veranderen. Zocus is een belangrijk onderdeel van deze transformatie. De afgelopen jaren is er veel energie gestoken om met één applicatie grip te hebben op zowel caseloadbeheer en real-time informatie over de verantwoording en het zorginhoudelijke resultaat.

Zocus’ aanmeldproces voor cliënten is volledig gestandaardiseerd. Dit levert samen met het slim organiseren van de urenverantwoording en het bijwerken van het cliëntdossier een tijdswinst op van 50% aan administratie. De cliënt toegang, de meting van klanttevredenheid en het effect van de geboden ondersteuning vormen het sluitstuk.

Zorg & ICT 2018 is de verzamelplaats voor innovatieve en digitaal gedreven zorg. De beurs is een verzamelplaats van 9.000 professionals, 180 exposanten en 170 sessies. We hopen u te verwelkomen bij een van onze seminars of op onze beursstand.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners