Nieuws
12 februari 2018

Oracle levert erp cloud-oplossing aan Arcadis

Ict-concern Oracle gaat zijn erp en analytcs cloud-oplossing leveren aan Arcadis. Hiermee wil de advies- en ingenieursonderneming de bedrijfsprocessen optimaliseren en bi-systemen uitbreiden.

Om te voldoen aan de eisen die organisaties en bedrijven op dit moment stellen en met het oog op het steeds veranderende concurrentielandschap, zocht Arcadis naar een oplossing voor het stroomlijnen van zijn wereldwijde front- en backoffice processen. Oracle ERP Cloud helpt Arcadis de complexiteit van bedrijfsprocessen terug te dringen door te migreren naar een complete, moderne en veilige oplossing. ‘In de zakelijke omgeving van vandaag is het voor organisaties als Arcadis een prioriteit om hun maatwerkapplicaties te migreren naar moderne cloudapplicaties’, zegt Peter Fleischmann, senior salesdirector erp/epm Benelux van Oracle.

‘Wij willen dat onze medewerkers op een systematische manier met klanten werken, waar ook ter wereld. Dat is alleen mogelijk wanneer we beschikken over een uniforme en eenvoudig te beheren basis voor de gehele organisatie’, zegt Gerard Spans, cio van Arcadis. ‘De suite van Oracle Cloud-diensten biedt ons inzicht in onze data en bedrijfsprestaties, dat nodig is om kritische bedrijfsprocessen te integreren en optimaliseren.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners