Nieuws
12 januari 2018

Broad Horizon lijft House of Engagement in

Clouddienstverlener Broad Horizon neemt House of Engagement over. Die Microsoft Dynamics 365-specialist uit Hilversum stond voorheen bekend als CRM Resultants. Via de overname kunnen de partijen een breder dienstenportfolio bieden op het gebied bedrijfsapplicaties en oplossingen voor bedrijfsprocessen. House of Engagement blijft zelfstandig opereren onder leiding van algemeen directeur Nick de Heer.

House of Engagement, opgericht in 2004, helpt instellingen en organisaties als Microsoft Dynamics 365-specialist bij ‘het realiseren van rendement uit klantrelaties en klantervaringen’. Het richt zich op het onderwijs en de financiële- en juridische sector.

Broad Horizon levert it- en cloudoplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux. Het is gespecialiseerd in managed hosting, digitale werkplekken en security en levert diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van bedrijfskritische systemen met behulp van Microsoft-technologie.

‘House of Engagement past goed bij onze dochterbedrijven Abecon, Breinwave en GreatCircle’, vertelt Rudolf Meijer, ceo van Broad Horizon. ‘Die bedrijven voorzien bedrijven in de Benelux van erp-, crm- en bi-oplossingen op basis van Microsoft-cloudtechnologie. Door deze overname bundelen we kennis en ervaring, waarbij wederzijdse klanten profiteren van een integrale dienstverlening op het gebied van bedrijfsapplicaties en best-of-breed oplossingen voor hun bedrijfsprocessen.’

Nick de Heer, directeur van House of Engagement, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van het overgenomen bedrijf. 'Verder gaan we nu samenwerken met 275 andere specialisten binnen de Broad Horizon groep, wat onze mensen extra mogelijkheden biedt om zich professioneel te ontwikkelen."

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners