Nieuws
10 januari 2018

Colohouse neemt Netrouting en Data Facilities over

Netrouting, hosting- en colocatie-aanbieder met datacenters onder de vlag van Data Facilities in Den Haag en Spijkenisse, is overgenomen door Colohouse, een van de grotere colocatie-datacenters in Florida. Het Amerikaanse bedrijf werkt al sinds 2010 samen met Savvas Bout, oprichter/directeur van Netrouting.

Voor Colohouse betekent de overname een uitbreiding van zijn positie in Europa. Netrouting, brengt ook diverse 'points of presence' (pop) in Europa, Azië en de VS met zich mee. Oprichter Bout is trots. 'Sinds onze oprichting in 2007 hebben we continu vooruitgekeken naar een volgende stap. Deze ambitie trok ons de grens over van Amsterdam naar Stockholm, naar Miami, en de rest van de wereld. Door het bundelen van onze krachten met ColoHouse kunnen we onze positie als wereldwijde internetserviceprovider verder ontwikkelen en verbreden.'

De bedrijven zullen in de loop van 2018 organisatorisch met elkaar worden geïntegreerd. Savvas Bout voegt zich bij het team van Colohouse in Miami als de nieuwe chief technology officer (cto). Ook de Nederlandse werknemers in Den Haag en Spijkenisse maken in de nieuwe situatie deel uit van de Colohouse-organisatie.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners