Computable Future Lab
Future lab - 290x300.png

Ontdek de digitale wereld van morgen

Ook dit jaar is het Computable Future Lab onderdeel van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Startups en scale-ups geven een kijkje in de nabije toekomst. Hoe ziet een quantified world er uit? Een wereld waarin slimme algoritmes op basis van onze digitale voetafdruk meer over ons weten dan onze vrienden.

Digital identity en artificial intelligence zwengelen de discussie over privacy verder aan. Wie is de eigenaar van data? Hoe interacteren mensen en machines met elkaar in deze wereld? En wat is de invloed van GDPR op deze ontwikkelingen? Is blockchain het antwoord op alle vragen omtrent dit onderwerp? En waar kan blockchain voor meer disruptie zorgen?
Daarnaast besteden we in het Computable Future Lab aandacht aan cyber security en aan wat sommige mensen de zwakste schakel noemen; de rol van medewerkers. Zelfs als mensen en techniek nauw samenwerken bij het voorkomen van digitale inbraken en andere bedreigingen, is 100% veiligheid nooit te garanderen. Maak in het Computable Future Lab kennis met de digitale forensisch experts van de toekomst.

Kom op 28 en 29 oktober naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2020 in Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de digitale wereld van morgen.

 

Deelnemers Computable Future Lab 2020

Deelnemers van het Computable Future Lab worden binnenkort bekend gemaakt. 
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners