Computable Future Lab
Future lab - 290x300.png

Ontdek de digitale wereld van morgen

In het Computable Futur Lab geven startups en scale-ups een kijkje in de nabije toekomst. Hoe ziet een quantified world er uit? Een wereld waarin slimme algoritmes op basis van onze digitale voetafdruk meer over ons weten dan onze vrienden.

Digital identity en artificial intelligence zwengelen de discussie over privacy verder aan. Wie is de eigenaar van data? Hoe interacteren mensen en machines met elkaar in deze wereld? En wat is de invloed van GDPR op deze ontwikkelingen? Is blockchain het antwoord op alle vragen omtrent dit onderwerp? En waar kan blockchain voor meer disruptie zorgen?
In het Computable Future Lab wordt aandacht besteed aan cyber security en aan wat sommige mensen de zwakste schakel noemen; de rol van medewerkers. Zelfs als mensen en techniek nauw samenwerken bij het voorkomen van digitale inbraken en andere bedreigingen, is 100% veiligheid nooit te garanderen. Het Computable Future Lab bestaat uit de digitale forensisch experts van de toekomst.

Op dit moment werken we hard aan de invulling van het programma voor Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo in november 2021.

 

Deelnemers Computable Future Lab 2020

Zodra de deelnemers van het Computable Future Lab voor 2021 bekend zijn, worden deze op de website bekend gemaakt.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners