Computable Future Lab
Future lab - 290x300.png

Ontdek de digitale wereld van morgen

Ook dit jaar is het Computable Future Lab onderdeel van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Startups en scale-ups geven een kijkje in de nabije toekomst. Hoe ziet een quantified world er uit? Een wereld waarin slimme algoritmes op basis van onze digitale voetafdruk meer over ons weten dan onze vrienden.

Digital identity en artificial intelligence zwengelen de discussie over privacy verder aan. Wie is de eigenaar van data? Hoe interacteren mensen en machines met elkaar in deze wereld? En wat is de invloed van GDPR op deze ontwikkelingen? Is blockchain het antwoord op alle vragen omtrent dit onderwerp? En waar kan blockchain voor meer disruptie zorgen?
Daarnaast besteden we in het Computable Future Lab aandacht aan cyber security en aan wat sommige mensen de zwakste schakel noemen; de rol van medewerkers. Zelfs als mensen en techniek nauw samenwerken bij het voorkomen van digitale inbraken en andere bedreigingen, is 100% veiligheid nooit te garanderen. Maak in het Computable Future Lab kennis met de digitale forensisch experts van de toekomst.

Kom op 30 en 31 oktober naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019 in Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de digitale wereld van morgen.

 

Deelnemers Computable Future Lab 2019

10Guards
10Guards is een consultancyhuis dat adviseert over cybersecurity. Het helpt bedrijven om veerkrachtiger te worden en om een balans te vinden tussen veiligheid en flexibiliteit.

Blockdata
Blockdata houdt al sinds de originele bitcoin-whitepaper de ontwikkeling van blockchaintechnologie in de gaten. Volgens Blockdata is het een kwestie van tijd dat blockchain in ieder onderdeel van de economie wordt ingezet. Het ondersteunt daarbij dit adoptie- en transformatieproces door hoge kwaliteit data te leveren over blockchaintechnologie en de teams die dit bouwen

BrainCreators
BrainCreators is een internationaal team van machine learning- en deep learning-experts. Het BrainCreators toont op zijn stand een demo van het BrainMatter-platform, draaiend op de BrainPower-omgeving.

Effect.ai
Effect.ai biedt een open, democratisch en decentraal netwerk voor artificial intelligence. Het definieert daarbij de toegang tot, het eigendom en de versnelling van ai.

FruitPunch.ai
FruitPunch.ai beschikt over een internationale community van ai-engineers die ai inzet om goed te doen. Op de stand heeft het een virtual reality-setup waar aan een demo kan worden meegedaan voor de eigen ai e-sports competition game. Hierin spelen een persoon en ai-agent tegen elkaar en kan de deelnemer door zowel de eigen ogen als de ogen van de agent ai ervaren.

hybrix
hybrix is een non-profit organisatie die developers een platform en tools biedt voor het bouwen van blockchainoplossingen, zonder de bijkomende risico’s van de blockchainkoersen. Leer hoe u blockchaintechnologie kunt inzetten om de beveiliging van uw organisatie te versterken.

Geodesic Games
Geodesic Games is een studio die integratietools ontwikkelt voor nieuwe technologieën en gaming-platformen voor populaire game engines als Unity, Unreal Engine en CryEngine. Het doel van de studio is om organisaties en ontwikkelaars te helpen met het realiseren van ongekende gebruikerservaringen die gaming en digitale interactie naar een hoger niveau brengen. Het doet dit met interactieve 3d-content met een holografische weergave.

LTO Network
LTO Network is een open source-technologieplatform dat gebouwd is voor onafhankelijke softwareleveranciers en systeemintegratoren die op een eenvoudige manier blockchain willen integreren of op blockchain gebaseerde cases willen opbouwen. Op de stand kunnen via een demoportal applicaties worden getest van partners van LTO Network. Het gaat hierbij om track & trace, digital signing, smart qr-code applicaties en een internationale waste management case.

Polpo
Polpo is een Nederlandse startup die opgericht is in 2017 en heeft tot doel om hoogwaardig en laagdrempelig inzicht te bieden in politieke informatie. Polpo brengt zijn passie voor politiek samen met de nieuwste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie.

Scalys
Scalys beveiligt communicatie. Het levert hoogwaardige communicatieoplossingen waarin het draait om cybersecurity. Op de stand is er een demo van een concept waarin end-to-end beveiligde communicatie via de cloud samenwerkt met ‘the vault’.

Sec4.it
Sec4.it bewaakt de cybersecurity van zijn klanten 24/7/365. In de wereld van digitale dreiging faciliteert het veilig werken en houdt het de beweging vooruit vast door voor de feiten uit te blijven. Sec4.it heeft een Nederlands security operations center waar securityanalisten en securityspecialisten waken over de eigendommen kan klanten.

V-ID
De validatiedienst van V-ID gebruikt blockchaintechnologie om documentfraude tegen te gaan. V-ID beveiligt alle digitale bestanden tegen onwettige manipulatie, beschermt bedrijven tegen digitale fraude en laat mensen zich focussen op innovatie.

BTL - the Blockchain Expertise Center
We helpen u het potentieel van opkomende technologieën, zoals Blockchain-technologie, Distributed Ledger-technologie, kunstmatige intelligentie en machine learning voor uw bedrijf of project te ontdekken en te benutten.

BTL heeft de kennis, de ervaring en het netwerk beschikbaar om oplossingen te bieden voor problemen met behulp van opkomende technologieën.

- Projectadvies en Outsourcing
- Staffing en Recruitment 
- Trainingen en Cursussen
- Toegang tot Eco-systemen en Communities

 

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners