X-ICT B.V.
Stand: 01.B040
2 Seminars
U maakt kennis met een uniek bedrijf. Dé specialist voor uw ICT infrastructuur; netwerkbekabeling, computerruimtes en datacenters, management en beheer, monitoringsoftware, PIM+, IP oplossingen en producten, service en support. Leg uw vraag bij ons neer en u krijgt een eerlijk, direct en duidelijk antwoord.

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
Wij werken samen met veel verschillende partners. Deze samenwerking is zeer hecht en vaak werken wij al jaren met deze mensen samen. Dat heeft als voordeel dat wij als onafhankelijke systemintegrator de beste oplossing kunnen bieden. Een duidelijk plan van aanpak; waarin uw vragen staan vertaald naar een op maat en (vaak) verrassend advies. Onze adviseurs gaan voor de oplossing die het beste bij u past.
X-ICT heeft het overzicht. Wij kennen alle producten en oplossingen zeer goed en helpen u bij het maken van uw keuze. Eén aanspreekpunt, korte lijnen en een open communicatie; de basis voor een jarenlange samenwerking.

Trots
Wij zijn enorm trots op ons team van 50 klantgerichte en gepassioneerde medewerkers! Iedere medewerker is specialist in zijn of haar vakgebied en is ondernemend om iedere dag de beste oplossing en service te bieden aan onze relaties.

Sinds 2007 zijn wij een zelfstandig bedrijf. Maar ons team heeft ruim 20 jaar ervaring in het leggen van de basis voor ICT infrastructuur. Met veel enthousiasme delen wij deze kennis met u. Regelmatig organiseren wij interessante seminars en workshops in de showrooms van onze vestigingen in Zwolle en Eindhoven. U bent van harte welkom!
Digital Transformation & Control
Cloud Computing

Contact

Baileystraat 14
8013 RV
Zwolle Nederland
+31 38 4552755
TwitterLinkedIn

Seminars

Hybride I(o)T monitoring. Het beste van twee werelden, van edge tot en met de cloud.

Digital Transformation & Control
Cloud Computing
30-10-2019 | 14:45 -15:15Theater 14 Datacenter & Infrastructure Optimisation

Hybride I(o)T monitoring. Het beste van twee werelden, van edge tot en met de cloud.

Digital Transformation & Control
Cloud Computing
31-10-2019 | 14:45 -15:15Theater 14 Datacenter & Infrastructure Optimisation

Whitepapers

Producten en diensten

PIM+ monitoringsoftware

PIM+ monitoringsoftware brengt alle componenten en verbindingen in uw netwerk in beeld. U kunt eenvoudig het netwerk onderhouden en pro-actief beheren. De dagelijkse werkzaamheden en taken van de ICT beheerder worden samengevat in duidelijke en overzichtelijke dashboards. PIM+ geeft de netwerkbeheerder, de IT manager, e.a. de tools en het inzicht om de organisatie draaiende en up-to-date te houden.

Links

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners