Kaseya B.V.
Stand: 01.A117
Kaseya is wereldwijd dé aanbieder van IT-systeembeheer- en security-software. De oplossingen van Kaseya stellen Managed Service Providers (MSP’s) en IT-organisaties in staat hun IT-omgeving effectief en proactief te beheren en te beveiligen. Kaseya-oplossingen bieden de mogelijkheid alle IT centraal te sturen, remote en gedistribueerde omgevingen eenvoudig te beheren, en IT-beheerfuncties te automatiseren.
Deze oplossingen worden als hoogstaande cloud-oplossing en als lokale installatie aangeboden.
De oplossingen van Kaseya stellen MSP´s en middelgrote bedrijven in staat om IT centraal en op afstand gemakkelijk te beheren en te automatiseren. Meer dan tienduizend klanten wereldwijd zetten de oplossingen van Kaseya in. Deze bedrijven zijn actief in uiteenlopende sectoren als retail, industrie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie, de financiële sector en meer. Het niet-beursgenoteerde bedrijf heeft kantoren in meer dan twintig landen, waaronder het hoofdkantoor in Dublin, Ierland.

Ontdek waarom duizenden IT-services en IT-serviceproviders (MSP's) Kaseya gebruiken om hun volledige IT-omgeving centraal te beheren en te automatiseren, allemaal vanaf één console. Bekijk hier onze Nederlandse demo nl.kaseya.com/resources/best-practices/webinar-benelux-vsa-demo

Voor meer informatie, bezoek nl.kaseya.com

Contact

Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL
's-gravenhage Nederland
+31 20 3010888
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners