Computable Café
Computable Café Ook in haar 50e jubileumjaar opent Computable tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2018 de deuren van haar eigen Computable Café, dit jaar met een extra feestelijk tintje. Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november kunt u inspiratie opdoen tijdens verschillende interactieve sessies, bouwen aan uw netwerk én in gesprek gaan met de redacteuren van Computable. En dat alles onder het genot van een drankje, aangeboden door Computable. U bent van harte uitgenodigd! Zien we u daar?

 

VIER DE 50e VERJAARDAG VAN COMPUTABLE MET ONS MEE!

Precies 50 jaar geleden – op 21 september 1968 – rolde de eerste officiële Computable van de pers. Reden genoeg voor een extra feestelijk Computable Café waarin we zullen terugblikken op de afgelopen 50 jaar én met u zullen vooruitkijken naar de toekomst. En uiteraard sluiten we de dag af met een feestelijke netwerkborrel om te vieren dat Computable al 50 jaar de toon zet in ICT. Alle bezoekers, lezers, experts en relaties zijn dan ook van harte uitgenodigd om samen met de redactie het glas te heffen op de 50e verjaardag van Computable. Tot dan! Het Computable Café is te vinden tegenover het Computable Future Lab, na binnenkomst links van de beursingang.

AFTERMOVIE COMPUTABLE CAFÉ 2017


Over Computable

Hoofdmediapartner Computable is al 50 jaar lang dé vaktitel voor professionals in ICT. Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving ambitieuze ICT-managers en -professionals in hun dagelijkse werk.


Bezoek de Computable.nl website

Computable
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners