In 4 stappen naar een succesvolle deelname

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van jouw organisatie, het genereren van leads en/of het profileren van jouw organisatie als thought leader in de markt: we adviseren je graag over het behalen van jouw marketingdoelstellingen via een deelname op maat aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo.

Hoe wordt jouw investering voor de beurs vervolgens opgebouwd? Een deelname bestaat altijd uit m2 huur, standbouw, het deelnamepakket en eventuele extra promotie. Wanneer je interesse hebt in een stand onder de 28m2, zal Jaarbeurs een compleet pakket aanbieden. Bij afname van een stand groter dan 28 m2 heb je ook de mogelijkheid om zelf jouw stand te bouwen.


gitp20181031jb030.jpg Stap 1: Kies jouw ideale locatie

Bekijk de live plattegrond om te zien welke locaties nog groen en dus beschikbaar zijn. Heb je interesse in een specifieke locatie? Klik dan op de stand, vul jouw gegevens in en geef op die manier jouw voorkeur bij ons aan. Onze accountmanagers zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om jouw voorkeur te bespreken en - indien gewenst - een optie te plaatsen.

gitp20181031jb144. Stap 2: Kies jouw standbouwpakket

Jouw stand is het eerste contactmoment op de beursvloer. Professionaliteit en herkenbaarheid zijn daarbij belangrijk. Voor een gedeelte van de beursvloer is afname van een standbouwpakket verplicht, voor het overige deel kun je ook kiezen om jouw standbouw zelf te regelen. Bekijk hier de verschillende pakketten die je kunt kiezen.

gitp20181031jb018.jpg Stap 3: Kies jouw deelnamepakket

Bij de inschrijving voor Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo hoort ook een deelnamepakket. Het deelnamepakket Basis is voor iedereen verplicht. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket met extra diensten om jouw deelname te optimaliseren.
gitp20181031jb099.jpg Stap 4: Haal het maximale uit jouw beursdeelname

Zet jouw beursdeelname extra kracht bij door de inzet van één of meerdere promotiemiddelen voor, tijdens of na de beurs. Door het inzetten van een totaalcampagne verhoog je het bereik naar jouw doelgroep. Met een promotiepakket ben je verzekerd van verschillende exposuremogelijkheden voor, tijdens óf na de beurs.

Interesse in deelname?

Heb je interesse in deelname aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo en wil je graag de tarieven aanvragen? Neem dan contact met ons op

button-contact.png

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners