Het concept
Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo zijn dé vakbeurzen voor IT-managers en IT-professionals. U ontmoet er beslissers, specialisten en inkopers en kunt uw oplossingen voor IT security, dataopslag en beheer presenteren op de toegankelijke beursvloer.

Infosecurity.nl
IT security blijft de gemoederen bezig houden. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op vraagstukken over IT security en is dé plek om uw oplossingen te presenteren.

Data & Cloud Expo
De rol van IT-beheer en storage verandert binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een “no cloud” beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een “no internet” beleid vandaag de dag. Kortom, datamanagement en cloud computing zijn trending topcis in de IT-business. Dit vraagt om nieuwe technologieën, werkwijze en een toekomstvisie. Data & Cloud Expo helpt u op weg!

Thema's

De zeven volgende thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo.

Cyber security

Op het gebied van Cyber Security moeten bedrijven voornamelijk letten op regelgeving. Organisaties moeten zich er bewust van zijn dat hun data vaak nog onvoldoende beveiligd zijn. Databeveiliging is niet meer genoeg. Organisaties moeten proactief bestand zijn tegen cybercriminelen die steeds de grenzen verleggen en nieuwe ingangen vinden. Geavanceerde ransomware is momenteel een van de grote vijanden op securitygebied. Naast imagoschade is het namelijk ook van groot belang data goed te beveiligen om hoge boetes te voorkomen. De behoefte aan advies en strategie op dit vlak neemt toe.

Cloud Computing

Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke pijlers voor organisaties, die voor een groot deel mogelijk worden gemaakt door werken vanuit de cloud. De rekenkracht en data-opslag vereisen vaak een cloud-aanpak maar ook voor kleinere  organisaties biedt de cloud uitkomst. Er komt echter veel kijken bij de overgang naar en de inzet van cloud. Wanneer kies je voor een private, public of hybride cloud? Wat zet je in de cloud en wat niet? Wat is de rol van hosting partijen en ISPs? Hoe ga je om met afhankelijkheden zoals lokale wetgeving? De inhoudelijke sessies en partijen op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo helpen u op weg. 

Data Center & Infrastructure Optimisation

De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën goed op orde hebben voor een datagedreven organisatie. Zo is er een grote diversiteit aan computing-eisen, maar hiervoor is niet één enkele infrastructuur geschikt. Wat zijn de juiste keuzes voor een digitale infrastructuur, waarbij betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid centraal staan? Wij laten het u zien.

Data Science & Management

Data is het nieuwe goud. De olie van een succesvolle organisatie. maar enkel data bezitten is niet genoeg. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie moet data kunnen analyseren en sturen.

Digital Transformation

De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2018 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital-first-strategie. Hoe kan uw organisatie digitaal transformeren? En welke digitale diensten zijn van toepassing in uw business?

ITSM & Control

Data zorgt er voor dat organisaties proactief relevante diensten kunnen aanbieden. Ook intern kunnen bedrijven beter aan de gebruikersbehoeften voldoen door het gebruik van data. Zonder beheer is data slechts een bulk aan gegevens. Bent u al in staat om data te managen zodat alle mogelijkheden worden benut?


Privacy, Governance & Risk Management

Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken. Het is van belang om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van dataprotectie en privacy om hoge boetes te vermijden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de nieuwe wet persoonsgegevens en de meldplicht datalekken. Beschikt u al over de kennis om data te classificeren en overzichtelijk te maken aan wie welke data toebehoort? Wij helpen u op weg bij deze (juridische) uitdaging.

Doelgroep

Exposanten

Verstrekkers van IT producten en diensten

Zoals:
- Leveranciers
- Fabrikanten
- Resellers
- Integrators
- Consultants
- IT training- en opleidingsinstanties

Bezoekers:

IT professionals die betrokken zijn bij een variëteit aan product implementaties en projecten

Zoals:
- IT managers
- Business managers
- Consultants
- Administrators
- Programmeurs
- IT security specialisten
- IT beheerders
- IT specialsitenHoofdmediapartner

Computable

Mediapartners