Beursconcept & bezoekersprofiel

Beursconcept Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is dé vakbeurs op het gebied van IT-security, data management en cloud computing. Het is al meer dan vijftien jaar de nummer één ontmoetingsplaats voor IT-managers en -professionals in Nederland.


Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo koppelt de producten en diensten van vandaag met de innovaties van de toekomst. Meer dan 150 exposanten tonen een uiteenlopende reeks IT-oplossingen en -producten, van software en hardware tot nieuwe ICT-diensten.


Naast de beursvloer zijn er ook theaters voor onafhankelijke en commerciële presentaties om kennis te delen en in discussie te gaan. Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo biedt marktleiders, verenigingen, sprekers en andere IT-professionals de mogelijkheid om ideeën, technieken, diensten en visies over actuele IT-onderwerpen met elkaar te delen en hierover in gesprek te gaan.


De vakbeurs wordt gedreven door een sterke online community. De websites van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo bieden de mogelijkheid om artikelen te lezen en relevante whitepapers en presentaties te downloaden, 365 dagen per jaar.


Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo zijn vernieuwd in 2019. Lees hier welke vernieuwingen je aankomende editie kunt verwachten.

Pers
Voor alle persvragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met:

Gijs van Beek - LVTPR
Gijs.vanbeek@lvtpr.com
0648431866
0306565070

Bezoekersprofiel Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo ontmoet je beslissers, specialisten en inkopers en kun je jouw oplossingen voor IT security, dataopslag en -beheer presenteren op de toegankelijke beursvloer. In 2018 werden de beurzen bezocht door 8.149 bezoekers en bezochten zelf 54.381 unieke bezoekers de websites voorafgaand aan het evenement. Voldoende reden om jouw organisatie zo vroeg mogelijk te verbinden aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo om optimaal gebruik te maken van het volledige bereik.


FACTS INFOSECURITY.NL, DATA & CLOUD EXPO 2018

  • 54.381 unieke bezoekers op websites gedurende campagneperiode
  • 8.149 bezoekers in 2018
  • 108 bezoekersscans per stand (gemiddeld aantal leads)
  • 61 bezoekersscans per presentatie (gemiddeld aantal leads)
  • 52 whitepaper downloads per actieve exposant (gemiddeld aantal leads)

Download voor een volledig bezoekersprofiel de factsheet Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2018


Interesse in deelname?

In slechts vier eenvoudige stappen bouw je een deelname op die aansluit op jouw marketingdoelstellingen.


Thema's

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo wordt georganiseerd rond zes thematische onderwerpen die de verschillende IT-activiteiten doorkruisen. Deze zeven thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer.


 CYBER SECURITY
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd.

 CLOUD COMPUTING
Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

 DATACENTER & INFRASTRUCTURE OPTIMISATION
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.

icon_artificial_data.png ARTIFICIAL & DATA INTELLGENCE
Logisch redeneren, taal begrijpen en leren van fouten doen machines zelf op basis van talloze data, de olie van een succesvolle organisatie. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie, moet data slim kunnen inzetten.

 DIGITAL TRANSFORMATION & CONTROL
Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Hoe kan een organisatie digitaal transformeren? Met control kijken we ook naar het vereenvoudigen van IT-beheer voor systeembeheerders en de IT-afdeling.

 PRIVACY, GOVERNANCE & RISK MANAGEMENT
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners