Beursconcept & bezoekersprofiel

Beursconcept Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is een tweedaagse beurs gecombineerd met een congres, gericht op IT-security, data management en cloud computing. Het is al meer dan 15 jaar de grootste ontmoetingsplaats voor IT-managers- en professionals in Nederland. Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo verbindt de producten, diensten en innovaties van vandaag met elkaar, met als uitgangspunt praktische en toekomstgerichte oplossingen.

Sponsoren en exposanten behandelen een gevarieerde reeks IT-oplossingen en producten. Naast de beursvloer zijn er verschillende theaters met een combinatie van onafhankelijke en commerciële presentaties. De beurs biedt marktleiders, verenigingen, sprekers en andere IT-professionals de mogelijkheid om ideeën, technieken, diensten en visies over actuele IT-onderwerpen met elkaar te delen.

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo biedt jouw IT-bedrijf de mogelijkheid om efficiënt en persoonlijk in contact te treden met de markt. Het evenement biedt een uitstekend podium voor o.a. productpresentatie, kennisuitwisseling en netwerkuitbreiding. Of je doel nu leadgeneratie, brand awareness of thought leadership is, Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo vult een essentieel onderdeel van jouw marketingcampagne in.

De vakbeurs wordt gedreven door een sterke online community. De websites van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo bieden de mogelijkheid om artikelen te lezen en relevante whitepapers en presentaties te downloaden, 365 dagen per jaar.

Bezoekersprofiel Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo ontmoet je beslissers, specialisten en inkopers en kun je jouw oplossingen voor IT security, dataopslag en -beheer presenteren op de toegankelijke beursvloer. Afgelopen jaar werd de beurs bezocht door 7.475 bezoekers en bezochten zelf 53.956 unieke bezoekers de websites voorafgaand aan het evenement.

Cijfers 2019
7.475 beursbezoekers
53.956 bezoekers op de websites gedurende campagneperiode
83 bezoekersscans per stand (gemiddeld aantal leads)
107 registraties en 37 scans per presentatie (gemiddeld aantal leads)
66 whitepaper downloads per actieve exposant (gemiddeld aantal leads)

Factsheet
Bekijk hier de volledige factsheet van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019

Interesse in deelname?
In slechts 3 eenvoudige stappen heb jij jouw deelname bepaald die aansluit op je marketingdoelstellingen.


Thema's

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo wordt georganiseerd rond zes thematische onderwerpen die de verschillende IT-activiteiten doorkruisen. Deze zeven thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer.


 CYBER SECURITY
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd.

 CLOUD COMPUTING
Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

 DATACENTER & INFRASTRUCTURE OPTIMISATION
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.

icon_artificial_data.png ARTIFICIAL & DATA INTELLGENCE
Logisch redeneren, taal begrijpen en leren van fouten doen machines zelf op basis van talloze data, de olie van een succesvolle organisatie. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie, moet data slim kunnen inzetten.

 DIGITAL TRANSFORMATION & CONTROL
Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Hoe kan een organisatie digitaal transformeren? Met control kijken we ook naar het vereenvoudigen van IT-beheer voor systeembeheerders en de IT-afdeling.

 PRIVACY, GOVERNANCE & RISK MANAGEMENT
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners