Data Management

Data Management

Data lijkt elk jaar een belangrijker thema te worden en gaat verder dan opslag alleen. In principe is in de basis waarop we data verzamelen, verwerken en opslaan niet veel veranderd, maar in het aanbod van manieren om des te meer. 

De digitale transformatie veranderd voor veel organisaties de manier van business en daarmee ook de manier van datagebruik. Zo zijn steeds meer onderdelen binnen een bedrijf datagedreven en worden we steeds meer afhankelijk van onze datastromen. Hoe gaat u in een tijd van digitalisering om met databeveiliging, data loss prevention (DLP), datacapaciteit en -flexibiliteit? En hoe zorgt u ervoor dat in een ICT-omgeving die 24/7 ‘up en running’ moet zijn dat er accuraat relevante back-ups worden gemaakt?

Nieuws

Data en nog meer data

Data en nog meer data

Meer weten over de mogelijkheden in datamanagement en de oplossingen voor onder andere data security, back-ups en recovery? Kom op 31 oktober en 1 november 2018 naar Jaarbeurs in Utrecht voor Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security, Cloud en Data.


Bekijk ook onze beursactiviteiten over: Power of Cloud | Next Generation SecurityPrivacy Protocols | Tech Trends

Whitepapers

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners