Power of Cloud

Power of Cloud

Hoewel verschillende experts claimen dat de term cloud uitsterft is het nog steeds een belangrijk onderwerp op veel agenda’s. In 2020 is een ‘No Cloud beleid’ zoiets als ‘No Internet’. Kortom iets wat we ons nu al niet meer kunnen voorstellen.

Veel bedrijven hebben hun workloads inmiddels volledig verplaats naar de cloud en werken met een 100% cloudstrategie. Daarbij kiezen zij lang niet altijd voor een private cloud. Hybride en public cloudoplossingen worden steeds gewoner. Met de intreding van de GDPR dit jaar is compliance en compliant zijn met elke cloudvorm belangrijk. Of je nu voor de grote jongens Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud of gaat voor een specifiekere cloudservice.

Nieuws

De kracht van cloud

De kracht van cloud

Ontdek tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo de kracht van cloud. Van maximale tot flexibele capaciteit en van cloud security by design tot de juiste ‘as a service’. Aan de hand van diverse seminars, discussies en demo’s komt u erachter wat de laatste ontwikkelingen en de beste opties zijn binnen de cloud computing.


Bekijk ook onze beursactiviteiten over: Next Generation Security | Privacy ProtocolsData Management | Tech Trends

Whitepapers

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners