Thema 2017: Digital Driven Transformation

Digital Driven Transformation: van ondersteunende naar sturende ICT 
De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? En hoe wordt u een digital native? Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 helpen u op weg!

De zeven bekende subthema’s
IT-security, data en cloud zijn brede begrippen, maar Infosecurity.nl krijgt – in combinatie met Data & Cloud Expo – verdieping door de bekende thema’s. De zeven thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer. In het inhoudelijke programma van Infosecurity.nl worden de zeven thema’s belicht vanuit security-perspectief. Het inhoudelijke programma van Data & Cloud Expo benadert de zeven thema’s met een focus op data management en cloud computing. Een bezoek aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo biedt u de mogelijkheid om in één keer op de hoogte te raken van alle ontwikkelingen in het IT-landschap.

Cloud Computing
De cloud is voor iedereen. Van consument tot MKB tot Enterprise. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

Cyber Security
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet meer genoeg.


Datacenter & Infrastructure Optimisation
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.

Data Science & -Management
Data is het nieuwe goud. De olie van een succesvolle organisatie. Maar enkel data bezitten is niet genoeg. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie moet data kunnen analyseren en sturen.

Digital Workspace
Werken is tegenwoordig niet meer een plaats, maar een activiteit. Wanneer, waar en op welk device is niet voor iedereen hetzelfde.


IT Service Management & Control
IT Service Management (ITSM) focust steeds minder op het IT-beheer van losse elementen, maar steeds meer op het leveren van end-to-end diensten met behulp van best practice proces modellen.


Privacy, Governance & Risk Management
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.


GRATIS TOEGANG VOOR INFOSECURITY.NL, DATA & CLOUD EXPO 2017? 

Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en ICT-beveiliging? Kom dan op 1 en 2 november 2017 naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017, de must voor iedere IT-professional. Vraag nu uw gratis ticket aan!
Hoofdmediapartner
Mediapartners