Thema 2018: Quantified World

Quantified World: intelligente en veilige connecties voor iedere organisatie

Organisaties hebben inmiddels digitale businessmodellen omarmt en maken zich klaar voor een nieuwe digitale wereld waarin connected data de norm is. Een Quantified World staat voor algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is.

Quantified staat voor het verzamelen en meten van zoveel mogelijk data. Data die uiteindelijk verbonden wordt aan mens en organisatie. Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in onze business en bepaald of deze succesvol is, kan groeien en blijft bestaan. Zo kan een slechte security direct gevolgen hebben voor het ecosysteem. Denk aan ziekenhuizen die geen operaties kunnen uitvoeren, diensten die niet kunnen worden afgesloten en logistieke processen die staken. Dat alles ‘blijft draaien’ is crucialer dan ooit. Heeft uw business de infrastructuur op orde zodat uw business 24/7 functioneert? Doet u dat volgens de juiste nieuwe Europese privacyrichtlijnen? En kunt u snel flexibel opschalen wanneer nodig?

De toekomst staat voor de deur. Bent u klaar voor een ‘Quantified World’? Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2018 helpen u op weg! Stap in de wereld van netwerken, blockchain, security by design en anything as a service. Kom op 31 oktober en 1 november 2018 naar Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de grenzeloze mogelijkheden in data, cloud en security.

Subthema’s

Naast een overkoepelend thema zijn er ook zeven verschillende subthema’s. Deze thema’s geven aan welke onderwerpen passen bij onze exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke programma.


Cloud Computing
De cloud is voor iedereen. Van consument tot MKB tot Enterprise. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

Cyber Security
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet meer genoeg.

Datacenter & Infrastructure Optimisation
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.

Data Science & Management
Data is het nieuwe goud. De olie van een succesvolle organisatie. Maar enkel data bezitten is niet genoeg. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie moet data kunnen analyseren en sturen.

Digital Transformation
Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital-first-strategie. Hoe kan uw organisatie digitaal transformeren? En welke digitale diensten zijn van toepassing in uw business?

IT Service Management & Control
IT Service Management (ITSM) focust steeds minder op het IT-beheer van losse elementen, maar steeds meer op het leveren van end-to-end diensten met behulp van best practice proces modellen.

Privacy, Governance & Risk Management
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.


Gratis toegang tot Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2018

Een bezoek aan Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo biedt u de mogelijkheid om in één keer op de hoogte te raken van alle ontwikkelingen in het IT-landschap. Gratis registreren voor toegang tot Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo kan vanaf 3 september. Houd de website in de gaten om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuws.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners