Data & Cloud Expo
De IT-wereld is continu in beweging. Wat gister trending topic was, is vandaag geschiedenis. De IT-er van nu wil meer en beter op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en toekomstproof zijn én blijven in zijn vakgebied. Woensdag 31 oktober en donderdag 1 november 2018 vindt daarom  Data & Cloud Expo plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Data & Cloud Expo is hét event over data management en cloud computing voor IT-managers en IT-professionals.

Focus op datamanagement en cloud computing
De rol van IT-beheer en storage verandert binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een “no cloud” beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een “no internet” beleid vandaag de dag. Kortom, data management en cloud computing zijn trending topics in de IT-business. Dit vraagt om nieuwe technologieën, werkwijze en een toekomstvisie. Data & Cloud Expo helpt u op weg!

Wat heeft Data & Cloud Expo u te bieden?
  1. Een uitgebreid en gratis seminarprogramma in samenwerking met vaktitel Computable;
  2. Een beursvloer met circa 150 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten op het gebied van data management en cloud computing;
  3. Praktische handvatten voor grip op een organisatie waarin een groeiende hoeveelheid data en toenemend gebruik van cloudoplossingen aan de orde van de dag zijn;
  4. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten;
  5. Gratis toegang tot het gelijktijdige Infosecurity.nl.
Beurscombinatie met Infosecurity.nl
Infosecurity.nl, de vakbeurs op het gebied van IT-security, vindt gelijktijdig plaats in de Jaarbeurs. Samen vormen Data & Cloud Expo en Infosecurity.nl hét jaarlijkse event over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT.

Meer weten?
Hoofdmediapartner
Mediapartners